Dobbel porsjon middag

En av de beste hverdagslige oppdagelsene jeg har gjort er å lage dobbel porsjon til middag. Da kan man nemlig ta med porsjon nr. 2 til lunsj dagen etter. Man sparer tid og penger, kaster mindre mat og får et mettende måltid som ser 100 ganger mer innbydende ut enn naboens tørre brødskive.

Jeg elsker middager, og tar gjerne to om dagen. Også er det jo kjekt å få i seg skikkelig mat som metter igjennom lange dager. Det passer spesielt bra med periodisk faste, for dem som ikke spiser frokost tidlig på morgenen og for dem som ikke får middag før sent på kveld. Og generelt for folk som ønsker å gi kroppen masse næring så den kan bli sterk!

Noen arbeidsplasser har jo gode muligheter for å få tak i næringsrik mat, og kanskje til og med varm mat. Men ofte blir det litt stusslige alternativer. Brødmat trenger absolutt ikke å være stusslig, men når det ikke er tilgang på proteinkilder og rikelig med grønnsaker så holder det ihvertfall ikke for meg. Derfor har jeg alltid med meg min egen mat, uansett om jeg vet at jeg blir tilbudt lunsj – og blåser i hva andre sier om akkurat det. 😛

20151112_143937png
20151112_144327png

20151112_144209png

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s