Favorittlunsj i desember

Nå merker jeg at jeg begynner å se frem til desember og jul! Mange stresser bare av tanken, men det gjør ihvertfall ikke jeg. Det er hva man gjør det til, og jeg velger en rolig, men stemningsfylt tid med plass til kos, varme og trening. Fra og med første søndag i advent vil jeg gjøre plass til julestjerner, lys og pepperkaker.

Selv om jeg ikke vil ta fatt på juletiden før søndag, fant jeg ut at jeg hadde tatt med en veldig «julete» lunsj på jobb i dag. Og gjett om den falt i smak! Altså, det må være den beste hverdagslige julelunsjen eller -frokosten noensinne. Ikke med juleskinker osv. – no, no. Med cottage cheese! Og masse juletopping! Eple, kanel, mandarin og valnøtter satte standarden. Og nei, ikke et par spiseskjeer cottage cheese. Hele boksen, takk. 😉

20151125_145016

Cottage cheese med kanel, eple, mandariner og valnøtter

Man kan si mye om hva julefeiringen en gang var og har blitt. Religiøst? Kommersielt? Jeg velger tradisjonelt, og jeg liker det veldig, veldig godt og gleder meg like mye nå som før. Desember blir full av kos, men også artige treninger. Det er jo ekstra deilig å komme hjem til varm leilighet og mat etter å ha løftet på noe tungt. Og akkurat det, skal jeg gjøre nå. Ha en fin kveld!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s