Jeg har fått ny jobb!

To dager før jul fikk jeg et jobbtilbud som jeg ikke engang trengte å tenke over for å takke ja til. Den relativt trygge jobben jeg var i ble sagt opp en halvtime etter.

Etter fem år med studier og en mastergrad i strategisk markedsføringsledelse, har jeg hatt en god arbeidsavtale her hjemme i Grenland. Det har vært en lærerik periode, som jeg ikke ville vært foruten. Allikevel har jeg kjent på ønsket om å jobbe med noe som vekker lyst og glede i meg. Det har utviklet seg til et ønske om å jobbe med lidenskapen min i det daglige. Så, i løpet av februar begynner jeg å jobbe som personlig trener på Asker Treningssenter.  😀

2016-01-25 14.48.11

Jeg er så utrolig glad for det! Glad for at jeg fulgte hjertet og lysten. Tidligere brant jeg for idretten, for sprangridning. Men etter at jeg sluttet å konkurrere ble lyst erstattet med fornuft. Prioriteringer ble gjort ut ifra normer. Jeg tok en bachelor, deretter master og en anstendig jobb.  Og så «døde jeg litt innvendig» som det heter. Men nå er lysten og motivasjonen tilbake. Jeg vil jobbe med mennesker og det jeg virkelig brenner for, nemlig treningsglede!

Det tok litt tid å finne ut av og anerkjenne mine egne ønsker. Det måtte vokse på meg. Men når det først ble klart, var det så klinkende klart som aldri før. Nå kommer jeg inn i bransjen jeg aller helst vil bidra positivt til, og et miljø hvor jeg føler meg hjemme. Dette er mitt første håpefulle skritt til å bidra til noe godt her i verden. Som personlig trener håper jeg på å møte mange nye mennesker, som jeg kan hjelpe med trening og kost, og dermed bidra til økt livskvalitet.

Valget jeg tok om å bytte jobb har gjort meg veldig glad. Om en drøy uke er jeg ferdig i jobben i Skien, flytter inn til kjæresten på Majorstua og begynner å jobbe i Asker. Det blir spennende, hardt og kjempegøy!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s