Oppslagsverk om styrketrening

Visste du at det finnes en nettside som inneholder videoer og artikler om det meste innen styrketrening, ernæring og sunnhet? Den er riktignok på dansk, men det klarer du selv om du er norsk – det finnes tilhørende tekst/artikkel til de fleste videoer. 😉

Selvfølgelig er jeg totalt biased, da det er min kjæreste som har bygget siden opp. Men som trener ønsker jeg å anbefale MAXER.DK til deg som har spørsmål eller ønsker mer kunnskap om styrketrening. Så vidt jeg vet finnes det ikke noe tilsvarende oppslagsverk i Norge eller Danmark.

Siden er svært ryddig å skulle navigere på, fordi alt innhold er sortert i sine respektive emner. F.eks kan du lære alt om baseøvelser som knebøy/squat, benkpress og markløft/dødløft. Øvelsene blir forklart på en enkel og god måte, og du kan få oppklaring i ting du er usikker på, f.eks om stangen behøver å skrape inntil benene på vei ned i markløft/dødløft eller ikke? Så husk at svaret ikke er langt unna neste gang du lurer på noe om styrketrening. 😉

maxer-dk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s