Lettkledde bilder vs. treningsglede

Vanligvis skriver jeg aldri noe om kropp og utseende fordi jeg ikke ønsker å bidra til enda mer fokus på det – så derfor lar jeg heller bare være. Men nå føler jeg for å skrive litt om mitt syn på dette.

Grunnen til det er at kampen på sosiale medier ofte trekkes ut i ekstremene. For tiden har vi bikinifitness og ekstreme livsstiler i den ene enden av skalaen og dyrkelse av valker og strekkmerker på den andre siden. Hvorfor ikke la pendelen henge litt mer rett ned, og la både det ene og det andre være okay? På den måten blir det mer okay at alle kan gjøre det en selv har mest lyst til og som er best for en selv.

Så hva passer best for meg? Jeg har som så mange andre hatt et anstrengt forhold til kroppen min og latt den definere meg som person i mange år. Heldigvis har jeg blitt eldre, klokere og glad i kroppen min – som ikke er meg, men en del av meg.

Nå.. til poenget. Jeg poster generelt ikke lettkledde bilder og fokuserer ikke på udseende. Isteden vil jeg veldig gjerne fokusere på bevegelse, treningsglede og mestringsfølelse – at trening skal bidra til at en har det godt. Jeg vil ikke instrumentalisere treningen som et middel til et bedre ytre, men heller vise at vi kan nyte trening som en form for bevegelse og bruk kroppene våre som føles godt. 😊

PS: Bortsett fra å ha en sterk og sunn kropp resten livet, kan jeg også godt like å ha en god booty, men først og fremst for meg selv og ikke hele verden (les: Instagram).  🍑😋

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s