Side squat vs. cossack squat

Side squat og cossack squat er to nesten helt like øvelser som ofte blir brukt i forbindelse med oppvarming og mobilitet. Men hva er forskjellen? Som du kan se i videoen er den største forskjellen hvordan du holder foten på det utstrakte benet. I side squat er hele foten godt plassert på gulvet, mens i cossack squat peker tærne opp.

Start med å stå oppreist og med god bredde mellom føttene. Tærne kan godt peke litt ut til siden. Begynn bevegelsen med å legge vekt mot den ene siden og sett deg ned så dypt du kommer på det ene benet. Husk å ha hele foten i gulvet på det benet du gjør øvelsen.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s