7 ting du kan gøre for at forbedre dit kropsbillede

  1. Forbedre din indre dialog. Lav fx øvelsen hvor du hver morgen og/eller aften skriver 2-3 ting ned som du ser frem til, er glad eller taknemmelig for.
  2. Læs bøger der kan hjælpe dig, får dig til at reflektere og tager fat i dine indre konflikter. Fokuser mindre på detaljer omkring kost, og fokuser hellere mere på filosofier der ikke handler om kure, men om at spille på hold med din krop.
  3. Snak med en terapeut eller person som faktisk hjælper dig. Måske (højst sandsynlig) handler det om noget andet end hvordan din krop ser ud.
  4. Bevæg dig og brug din krop til noget du synes er sjovt. ‎Fokuser på hvad din krop kan. Kan du løfte noget tungt, cykle til arbejde, sidde på gulvet med dine børn, danse, løbe, gå, svømme? Igennem bevægelse og vejrtrækning kan du komme ned i din krop og merke hvordan du har det.
  5. Accepter at der er både ting du kan lide og ting du ikke så godt kan lide ved din krop. Hvor kommer din indre kritiker fra?
  6. Tryk «Unfollow» på dem der giver dig en dårlig fornemmelse på sociale medier og stop med at sammenligne dig med andre.
  7. Undersøg om dit forhold til og syn på mad og træning forhindrer dig eller hjælper dig med at nå dit mål. Tip: Læs «Slut med forbudt».

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s