Om meg

Hei! Jeg heter Karoline Stranddal og som personlig trener er mitt mål å hjelpe deg med å nå dine mål. Jeg ønsker å hjelpe deg med å finne treningsglede, mestringsfølelse, ro og positive tanker om trening, kost og kropp.

Trenings- og kostfilosofi

Du er ikke din kropp, men den skal hjelpe deg og romme deg på livets vei. Det minste vi kan gjøre er å spille på lag med den og ta vare på den ved å gi den det den trenger og som gjør den godt. Jeg har en langsiktig tankegang med fokus på vaner som du trives med og kan fastholde og etterleve – både innen kost og trening.

Det skal være gøy å bruke og ta vare på kroppen, og du skal derfor velge en treningsform som du faktisk liker. Hvis det så er styrketrening, vil jeg hjelpe deg med å finne trygghet og glede i det. Kroppen er som et øko-system og en bør derfor planlegge treningen utifra resten av ens liv, og sammen med en hensiktsmessig restitusjonsstrategi – det vil si søvn, stress, kost, veskeinntak osv.

I et avbalansert forhold til kost, trening og krop, handler det først og fremst om at du har det bra. Jeg ønsker å hjelpe deg med å gi slipp på restriksjoner, og heller se på dosering, kontekst og vaner. Med en nyansert tilgang til trening, kost og kropp ønsker jeg å fokusere på det som faktisk er viktig og mindre på detaljer som mediene og firmaer unødvendig blusser opp og forvirrer oss med.

Spisskompetanser

Selv om jeg jobber bredt er en av mine spisskompetanser løfteteknikk i store baseøvelser som knebøy, benkpress, markløft og kroppshevinger. Jeg legger stor vekt på å sette sammen tilpassede og morsomme treninger og programmer som bygger deg opp og utfordrer deg på veien mot ditt mål. Variert og allsidig bevegelse er viktig for en sterk og smertefri kropp, men den beste treningen er dog den du får gjort.

Livet dreier seg om mere enn trening og kost, og det er alltid rom for prat og diskusjon om det som fyller. Med en nyansert og helhetlig tilgang ser vi i fellesskap på elementer i din hverdag som har innflytelse på deg og din helse – for eksempel din arbeidsdag, fysiske aktivitet, søvn, kost, veskeinntak, smerter osv. På denne måten er det også mer sannsynlig at du får mer ut av treningen din.

Min andre spisskompetanse er å jobbe med vaner som du kan fastholde i hverdagen. Rollen min som personlig trener og kostveileder handler i større grad om å hjelpe deg med å oppnå sunnhet i et større perspektiv og hvor vaner står i fokus. Jeg har derfor tatt denne utdanningen som en svært viktig del av mitt fokus som personlig trener og kostveileder. Gjennom vanecoaching hjelper jeg deg med å oppnå alt fra en vanebasert livsstilsendring til enkelte, men varige vaneendringer.

Derfor jobber jeg som personlig trener, kostveileder og vanecoach

Min største lidenskap er å hjelpe mennesker – med å oppnå glede og mestring ved å bruke kroppen og ta vare på seg selv både fysisk og mentalt. Jeg brenner for positive tanker om trening, mat og kropp.

For noen år siden var jeg et helt annet sted. Etter min karriere som sprangrytter tok jeg en bachelor i international markedsføring og deretter en mastergrad i strategisk markedsføringsledelse på handelshøyskolen i Oslo. Deretter jobbet jeg både i offentlig og privat sektor, men følte meg aldri helt hjemme der.

Da det ble klart for meg at jeg kunne drive med det jeg liker aller best på fulltid sa jeg opp kontorstillingen, og begyndte å jobbe som personlig trener og kostveileder. Mitt beste valg hittil i livet!

Selv trener jeg for det meste helt vanlig styrketrening, men med mye variert bevegelse og litt kondisjon når lysten melder seg. I perioder har jeg fullt fokus på økt styrke i knebøy, kroppshevinger, markløft og benkpress. Sjekk Instagram-kontoen min for å følge med.

Utdanning

– International Sports Sciences Association: Personal Trainer Certification
– Precision Nutrition: Level 1 Coaching Certification
– VaneCoach v/Morten Elsøe og Anne Gaardmand, VaneCoach.dk
– L1: Teknik i squat, bænkpres og dødløft v/Jacob Beermann, Maxer.dk
– L2: Variationer af squat, bænkpres og dødløft v/J. Beermann, Maxer.dk
– Okklusionstrening i teori og praksis v/J. Beermann, Maxer.dk
– Smerte og styrketræning v/J. Beermann, Maxer.dk
– Moderne Smertevidenskab v/Jess Hasselby og J. Beermann, Smertevidenskab.dk
– Smertekurs v/Benjamin Christensen
– MSc in Strategic Marketing Management, BI Norwegian Business School
– Bachelor i internasjonal markedsføring, University College of Southeast Norway/Hanze University of Applied Sciences (NL)

karolinestranddal.com

På denne siden vil jeg dele tanker om smått og stort, men først og fremst om livsstil, kosthold og trening.  Du får innlegg og lettleste artikler relatert til kosthold og styrketrening. Målet mitt er å dele grunnleggende og oppklarende informasjon som kan være med på å gi deg matglede og treningsglede. Dette gjør jeg ved å bruke noen utvalgte kilder, forskningsbasert viten og ellers sørge for et godt bullshit-filter på informasjonen jeg deler. Jeg skriver også for maxer.dk og du kan se min danske side her.

Tusen takk for at du besøker siden min, velkommen skal du være!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s