Referanser


Emma Martine Haug, København 2018

I april startede jeg et forløb med Karoline, og det har virkelig været en af de bedste beslutninger, jeg har taget!

Baggrunden var en overbelastning af albuer/håndled som var meget begrænsende for mig. Beskeden fra lægen var at stoppe med de aktiviteter, der «triggede» smerterne, hvilket ville umuliggøre både mit job og mine hobbyer. Et kort forløb hos fysioterapeut fik delvist løst problemet, og gav inspiration til at lære mere om styrketræning.
Karolines tilgang til styrketræning (og bevægelse, kost, m.m.) er meget ligetil, og letforståelig. Der er fokus på de store ting, der gør en forskel – og det overflødige er skåret fra. Jeg følte at træningen blev tilrettelagt mig som individ og mine målsætninger.

Jeg har altid været stærk og meget af min identitet ligger i det, så det at pludselig føle at min krop var gået i stykker («du har svage håndled» for at citere lægen) var meget hårdt. Her var Karoline god til at give mig troen tilbage på at min krop godt kan og må – og til at få punkteret myter om styrketræning.

Nu har jeg et godt grundlag for selv at arbejde videre med de store løft, og jeg er ikke bange for at fortsætte på egen hånd. Og dét var det vigtigste for mig. Karoline er super dygtig fagligt, men også på det menneskelige, hvilket er mindst ligeså vigtigt.


Emma Hjørnet, København 2018:

Jeg kom til Karoline med ønsket om at forbedre min teknik og at blive stærkere – de to ting har vi helt klart opnået, og oveni det synes jeg nu, at det er endnu sjovere at træne, og min motivation er også øget flere gange.

Karoline er virkelig dygtig til sit arbejde. Hun formår at komme med gode konstruktive rettelser til teknikken, så man både føler man lærer en masse, samtidigt med at hun sørger for at man føler sig sej og god – hvilket er et perfekt udgangspunkt for at man glæder sig til alle sine træninger.

Hun er helt nede på jorden og sørger med sin ro for at man føler sig helt tryg – jeg var lidt usikker på, hvordan sådan noget personlig træning mon var, men blev hurtigt godt tilpas og kunne fokusere på at lære så meget som muligt. Karoline har en stor viden og svarer uddybende på alle ens spørgsmål, samtidig med at hun med sin udstråling gør, at man på ingen måde bekymrer sig om, om man nu stiller “dumme spørgsmål”.

I Karoline får man en instruktør, der både er dygtig til sit fag og som man samtidig kan mærke brænder for mennesker. Hun kommer med gode råd og er klar på en snak om alt fra små detaljer i løfteteknik, til kost og helt hen til mere følsomme emner selvudvikling og forbedring af selvværd.

Jeg vil helt klart vende tilbage til Karoline, og kan varmt anbefale hende til alle, der kunne mangle en personlig træner. Man er i trygge, kompetente hænder fra start til slut – og så er hun i øvrigt også et super sødt og rart menneske, som er let at snakke med.


Anna D. Falkenberg, København, 2017:

Jeg har haft fornøjelsen af at have Karoline som personlig træner i omtrent et år. Grunden til, at jeg i første omgang tog kontakt til Karoline var, at jeg havde en fornemmelse af, at hun ikke var som andre personlige trænere. Mit ønske var i første omgang at få bedre teknik og øget styrke i de tre kongeløft, hvilket jeg i den grad har fået opfyldt. Efterhånden var ønsket også at få sindet med kroppen – at få en træningsglæde og gøre træningen til en vane.
Karoline har altid gjort sit til at skabe et hyggeligt og behageligt træningsmiljø, så samtalerne mellem pauserne har været alt fra træning til det danske sprog. Karoline har altid været smilende og glad, når man er mødt til træning, hvilket har gjort, at man har nydt at komme til træning. Hun har udvist stor tålmodighed og formåen i at guide og presse en til at yde ens bedste.
Jeg har i den grad været tilfreds med Karolines indsats og jeg kan helt klart anbefale hende.

Ida Skiaker Knudsen, København, 2017:
Karoline har været super at træne med. Hun lytter og forstår, og tilpasser træningen til én på et niveau hvor man udfordres men stadig kan være med. Hun er rigtig dygtig og super til at motivere. Hun formår at tage udgangspunkt i hvor man er, og udfordrer en på en masse andet en kun træningen. Hun ser det hele og har været rigtig god at sparre med på balancen mellem kost, træning, arbejde og familieliv. Hun har rigtig mange gode tips til hverdagen og hjælper en til at tænke anderledes og komme ud af alle de vante mindsets. Kan varmt anbefales!

Stine (27), København, 2017:

En stor tak til Karoline for uge efter uge at møde op til træning med masser af smil og god energi, samt altid at have et spændende og afvekslende træningsprogram klar.

Efter længere tid med stress og angst inde på livet, var mit primære mål med træningen at opbygge en fysisk styrke og tro på egne kræfter. Træningsforløbet hos Karoline gav mig langt mere end bare opbygning af muskelmasse og god teknik ved løft. I dag forstår jeg hvordan sind og krop hænger sammen, og hvordan man kan komme av med smerter gennem gradvis eksponering og træning.

Jeg kan så absolut anbefale et personligt træningsforløb hos Karoline hvad enten dit mål er en bedre balance mellem krop og sind, øget muskelmasse eller forbedret teknik.

Karoline har en god forståelse for mennesker, og udviser en oprigtig interesse som kun få evner – en stor tak herfra – jeg gør det gerne igen.

 


Cory Benford-Brown, København, 2017:

Jeg har for nylig afsluttet et personlig træningsforløb hos Karoline, og jeg kan kun rose den opmærksomhed på detaljer og vejledning hun gav. Tidligere var jeg skeptisk, til om en personlig træner var værd at investere i – men det er Karoline bestemt. Hendes viden og ekspertise har kraftigt forbedret min træning, og har givet mig motivationen til at fortsætte og tillid til min egne evne til at gøre det. Gennem en struktureret og varieret plan har Karoline introduceret mig til flere nye øvelser, og med fokus på effektiv teknik, gjort det muligt for mig at gøre fremskridt meget mere effektivt end tidligere. Bedste investering jeg nogensinde har lavet.

 


Mia Moth (28), København, 2017:

I en periode på fire måneder havde jeg fornøjelsen af at have Karoline som min personlige træner.

Min glæde ved at træne sammen med Karoline tog udgangspunkt i både hendes faglige og menneskelige kvalifikationer.

Karoline havde virkelig stor indsigt i de øvelser vi lavede når vi trænede sammen og kunne altid forklare mig tanken bag den specifikke øvelse vi lavede og det var tydeligt at hendes viden om kroppens funktioner og opbygning er virkelig fagligt funderet og at hun løbende dygtiggører sig. Det bidrog til at jeg altid følte mig i sikre hænder hos Karoline.

Til hver eneste session oplevede jeg at Karoline var velforberedt og havde gjort sig umage i at forberede et program hvor jeg blev udfordret kombineret med succesoplevelser i øvelser hvor mine fremskridt var mærkbare.

Udover Karolines kompetencer indenfor styrketræning vil jeg fremhæve hendes menneskelige egenskaber.

Sammen talte vi om temaer indenfor kost, træning, motivation, prioritering af tid og livsstil i det hele taget. Emner der kan være sårbare. Men Karoline skabte et tillidsrum samtidigt med at hun bevarede en professionalitet der gjorde, at jeg nød at udveksle tanker med hende.

I træningen bragte Karoline også sine menneskelige kompetencer i spil ved meget fint at kunne vurdere hvor meget jeg kunne presses. På den bedst tænkelige måde fik Karoline altid skubbet mine grænser i træningen og jeg oplevede at hun brugte det som et værktøj til, at jeg fik troen på at jeg kunne mere end jeg troede.

Jeg vil på det varmeste anbefale Karoline til alle der ønsker en dygtig personlig træner med værdifulde menneskelige kompetencer.


Lone Aller (52), Gentofte, 2017:

Det meste af mit voksne liv har jeg løbet regelmæssigt, ikke hurtigt eller langt, men nok til altid at føle mig i nogenlunde form.

Med alderen (jeg er nu 52) er jeg blevet mere bevidst om at jeg har brug for mere end bare løb og at vedligeholdelse af kroppens muskelmasse bliver mere krævende med tiden. Jeg har desuden haft længerevarende problemer med en ”computerskulder” som trods fysioterapi i flere omgange ikke rigtig blev bedre.

Jeg startede på et forløb hos Karoline for at lære at styrketræne, HELT fra bunden af. Efter de første tre måneder tog jeg tre måneder mere, bare for at få de gode trænings-vaner på plads. Og nu er jeg klar til at træne selv. Karoline har hele vejen været en fantastisk inspiration og hjælp. På sin diskrete og venlige facon får hun presset temmelig meget vægt på stængerne, og jeg har fra gang til gang mærket fremgang.

Helt konkret har min træning med Karoline betydet:

At jeg nu har en rutine for styrketræning der passer til netop mig. Dvs jeg ved hvilke øvelser der er gode at lave efter en løbetur, og hvilke der giver et godt flow når jeg skal hele kroppen igennem;

  • At jeg føler mig helt sikker på udstyret, og min afvikling af øvelserne er kontrolleret;
  • At jeg ikke føler jeg går i vejen for alle de ”store drenge” i træningscentret;
  • At min skulder er 100% i orden. Den skulle presses mere, ikke mindre;
  • At jeg har fået en ny ven. Karoline og jeg har hygget os undervejs, og vi har fået vendt mangt og meget om træning og om livet;
  • At jeg er meget stærkere. Jeg har løftet 80 kg! Det er mere end jeg selv vejer!

Jeg kunne ikke være mere tilfreds, og jeg vil anbefale et træningsforløb med Karoline, det er både pengene og indsatsen værd.

 


Anna Bøhmer Kolle (23), Asker, 2016:

Etter to år på medisinstudiet hadde det blitt for mye spising mellom lesingen. Det ble i tillegg lite avsatt tid til å trene i en hektisk studiehverdag. Jeg bestemte meg for å ta en pause fra studiet for å jobbe og sette igang med trening. Jeg meldte meg inn på Asker Treningssenter uten å vite helt hvordan jeg skulle begynne. Inkludert i medlemskapet fikk jeg to timer med personlig trening. Disse var jeg så heldig å få med Karoline. Jeg innså at jeg trengte hjelp til å komme i gang igjen. Så jeg valgte å ta 10 timer til, som senere ble til 20.

I løpet av perioden har jeg strammet opp og gått ned flere kilo samtidig som jeg har hatt det gøy på trening. Karoline er ikke bare flink når det kommer til styrketrening for jenter, men også på kosthold. Jeg har endret matvanene mine helt. Blitt mye mer obs på hva jeg putter i meg og hva ting inneholder. Målet mitt var i hovedsak og gå ned i vekt, men på veien har jeg også blitt mye sterkere. Det er veldig motiverende og gøy å faktisk se progresjon i det man gjør! Karoline er absolutt en personlig trener jeg vil anbefale! Karoline er en sosial jente som har mye å tilby også på den fronten. Vi har hatt regelmessig kontakt når det kommer til kosthold og trening. Dette har hatt mye å si for at jeg har fortsatt å jobbe på hele veien! Nå blir det opp til meg selv å stå på videre. 😊

Anna Bøhmer Kolle_15 uker

Fine Anna i sin hvite kjole før (venstre) og etter (høyre) fire måneder med trening og endring av matvaner.


Randi Andreassen, Asker, 2016:

Karoline er en personlig trener med høy kompetanse innen styrketrening, kosthold og smertemestring. Hun har en behagelig coachende stil, samtidig som hun utfordrer.

 


Sivert Krugerud Berntzen (20), Asker, 2016:

Karoline klarte å få tilbake treningsgleden hos meg. Etter mye skade og sykdom som følge av idrett og andre grunner fikk hun meg tilbake til å synes at trening er gøy. Hun kan være en «festbrems» for en unggutt som meg, men hold ut og du skjønner at resultatene kommer. Et av målene mine var å bli sterkere, og det ble jeg i aller høyeste grad. Jeg har bare gode ord å si om Karoline og anbefaler henne på det sterkeste som personlig trener.

Sivert hadde vært ute av trening lenge, men etter 10-12 ukers grunntrening løftet han 145 kg i knebøy, 110 kg i benkpress og 150 kg i markløft på vår siste og avsluttende trening. Strålende innsats av Sivert!

Skjermbilde 2016-07-01 11.28.29

 


Gunhild Lundblad, Asker, 2016:

Tusen takk for flotte, motiverende og inspirerende timer. Opplegget ditt var helt perfekt for meg. Føler jeg har lært mye, og jeg er strålende fornøyd med at jeg endelig er i gang med trening igjen!

Stig Dybdahl, Asker, 2016:
Takk for 20 gode treningsøkter sammen. Jeg var mentalt og fysisk nær personlig bunnrekord da vi begynte. Etter 20 uker under din ledelse har jeg kommet meg på bena igjen! I tillegg kan jeg kjenne og se markerte endringer i kroppen. Jeg har trent hardere sammen med deg enn jeg har gjort noen gang før. Ingen kjefting og roping, bare enkle og forståelige positive innspill. Slik har du hjulpet meg til å finne min egen motivasjon til å yte maksimalt. Det er en motivasjon jeg vil holde fast i og bruke i lang tid fremover.

Aina Frydenlund, Asker, 2016:

Det har vært veldig fint å trene med Karoline. Jeg har gledet meg til øktene våre, og hun har vært tålmodig med meg. Jeg er ikke alltid like flink til å presse meg, men det hjalp hun meg med på en god måte. Nå er jeg sterkere i hele kroppen, tryggere inne på treningssenteret og det å trene alene.